PR CIKK

gyűjtemény

Webáruházak

Háztartási cikkek vásárlása

Ha mosógépre, mosogatógép, digitális képkeretre, powerbankra, notebookra, e-book olvasóra, jóféle kávéfőzőre (nescafe dolce gusto) vagy éppen sport kamerára van szükség, keresse fel az XLO-t. A műszaki áruházban számos háztartási cikket megvehet, a mosógép vásárlás vagy a tablet vásárlás nem akadály. Sőt ha valamivel extrémebb termékeket keres, mint a bluetooth sapka, okos ruha, bluetooth kesztyű, akkor sincs gond: az XLO-ban szinte minden elérhető.

Bővebben...

Örökítsd meg a pillanatot!

A szélvészgyors technikai fejlődésnek hála szinte mindenkor, minden helyzetben dokumentálhatjuk az életünket és az élményeinket. Az autós kameráknak és elsősorban a sport kameráknak köszönhetően különleges felvételeket készíthetünk. A pillanat megörökítésében egészen újszerű megoldást hoztak a drónok. A drónlaptopokról irányítható drónokkal a levegőből készíthetünk lenyűgöző képeket, ma már egy-egy esküvő vagy jelentősebb rendezvény elképzelhetetlen drónok nélkül. A drón egyébként egyáltalán nem számít úri huncutságnak, a néhány műszaki áruház, így például az XLO is elérhető áron kínál drónokat.

Bővebben...

Babát várok – milyen vitamint szedjek?

Ha kisbabát várunk, szervezetünk sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, anyagcsere folyamataink erőteljesebben működnek – éppen ezért van még nagyobb szükségünk a vitaminokra, melyek ezeknek a folyamatoknak a támogatását végzik testünkben.

Bővebben...

Artemisinin a rosszindulatú rákos megbetegedések ellen!

Az Artemisinin hatását több száz kutatás is igazolja, így biztosíthatom, hogy a legjobb választás lehet a daganatos és rákos betegségek kezelésére. Az Artemisinin kapszula ajánlott napi fogyasztását 2 db kapszulában állapították meg, melyet a legjobb eredmények érdekében minimum 3 hónapig ajánlott szedni.

Bővebben...

Ovant + Ferulant - Biomax.hu

Ha egy pár több, mint egy éve próbálkozik megtermékenyítéssel és az eredménytelen, akkor érdemes felkeresni egy orvost. A nemi szervi eredetű meddőség ellen pozitív hatással van az Ovant kapszula, melynek  szedése a nőknek ajánlott. Fokozza a teherbeesés esélyeit, stabilizálja a hormonháztartást, fokozza a termékenységet.

 

Bővebben...

Őssejtterápia

A felnőttkorban jelentkező őssejtek számának csökkenése a szervezetben természetes folyamat, azonban megfelelő táplálékbevitellel, illetve olyan tápszer alkalmazásával, amelynek segítségével az őssejtek száma növelhető, majd eljuttatható a szervezet megfelelő pontjára, hogy ott kifejtsék jótékony hatásukat, mi magunk is képesek lehetünk befolyást gyakorolni szervezetünk őssejt szintjére, és ez által egészségi állapotunkra.

Bővebben...

Egyre szélesebb az androidos telefonok kínálata

Az androidos rendszerrel rendelkező telefonok sokkal professzionálisabb felépítéssel rendelkeznek, mint az előző típusú telefonok. Ezek a mobileszközök már olyan szintre fejlődtek, hogy gond nélkül képesek különböző feladatokat teljesíteni. A hagyományos számítástechnikai feladatokat gyorsan végzik el. Az androidos mobilok hazánkban is egyre nagyobb teret kapnak, egyre többen vásárolnak ilyen készüléket. A kínai, androidos telefonok kínálata széles, így mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.

Bővebben...

Moksa Elixír – 70 millió fogyasztó

Igen! A Moksa Elixírt az egész világon fogyasztják! Hogy miért? Mert egy kiváló étrend kiegészítő szer, mely napi 10 csepp elfogyasztásával jobb közérzetet, erősebb immunrendszert és jobb fizikai és szellemi állóképességet biztosít az Ön számára.

Bővebben...

Egészséges fogyás zöld kávé segítségével

A zöld kávé legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, melynek számos előnye ismert: zsírégető, csökkenti az éhségérzetet és antioxidáns hatással is rendelkezik.

Bővebben...

Az elektromos cigaretta előnyei, és segítsége a leszokásban.

Azzal kezdeném, hogy egészségesebb, olcsóbb így ha ezzel a termékkel sem sikerül a leszokás akkor legalább az egészsségünk károsodását visszább folythatjuk vele. Magamból kiindulva teljesen helyettesíti a rendes cigarettát ( azt hozzá kell fűznöm, hogy én nem is akarok leszokni róla). Sokak az én környezetemben is abbahagyták a dohányzást ennek segítségével, de akik em azok is jobban érzik magukat miota az elektromos cigarettát használják.

 

Bővebben...