PR CIKK

gyűjtemény

Szórólapok nyomtatása egyedi, trendi technológiákkal

Távolról sem lehetetlen ma már a dombornyomás, a kicsit kidomborodó grafika vagy betűk megjelenése az igényesebb szórólapokon, és nyomdai kiadványok fedőlapjain - éppen úgy, ahogyan a hologramos anyag vagy a 100%-ban fotóminőség nyomtatása is.

szórólap készítésHa valami nagyon eredetit és különlegeset szeretne adni ügyfeleinek, partnereinek, akkor választhat például teljesen áttetsző, víztiszta alapanyagot is, melyre akár fotót, vagy fémes hatású ezüst feliratot vagy grafikát is kérhet. Egy különleges, exkluzív szórólappal pedig felhívhatja magára és cégére a figyelmet a legnagyobb kiállításon is!

Egy ilyen nagy tömeges rendezvényen pedig, ahol a látogatók sorra kapják, és dobálják el a szórólapokat, reklámkatalógusokat – ott bizony nagyon sokat számít egy szórólap igényes, minőségi kivitelezése is, nemcsak a jól megírt marketingszöveg és a látványos grafika.

Hiszen egy különleges anyagra nyomott, vagy egy kreatív, újszerű nyomdai eljárással készített szórólap jobban megmarad az emberek fejében, szívesebben elteszik akár emlékbe is, mert szeretik a szépet, egyedit megfogni, megsimogatni. A kiállításszezon pedig nemsokára megkezdődik: érdemes már most igényelnie szórólapjainak és reklámanyagainak nyomtatását, vagy legalábbis utánajárnia a különleges, nem mindennapi lehetőségeknek.