PR CIKK

gyűjtemény

Raklapok igényeire szabva

Raklapra lenne szüksége, de nem tudja, hogy mit vásároljon? Nyilván a raklap ára fontos tényező a választáskor, viszont számos egyéb kritériumot is figyelembe kell venni a raklap vételkor. A raklap méret csak bizonyos szempontból meghatározó, hiszen ma már a raklap méretek részben igazodnak a vásárlói igényekhez, azaz, speciális méretre gyártott raklapot is lehet vásárolni.

raklap ár

Miben térhetnek el a raklapok egymástól?

Az EUR raklap szabvány szerint készül, kialakítása és megjelölése miatt szinte el sem lehet téveszteni. az EUR raklap ár jellemzően magasabb, mint mondjuk az egyutas raklapé, de az EUR raklap masszívabb, jobban terhelhető, nagyobb áru mozgatását teszi lehetővé. Igaz, az egyutas raklap is jól használható, ráadásul könnyebb a súlya. Az EUR raklap mérete egyébként stabilan 800x1200 mm. Az új raklapok mellett egyre többen vásárolnak használt raklapot, hiszen ebben az esetben alacsonyabb a raklap ára, és ha például újrahasznosított anyagból készült raklapot vásárol, a környezetvédelemért is tesz. A használt raklap egyébként ugyancsak jól terhelhető, és az új raklapokhoz hasonló paraméterekkel bír, továbbá mentes a környezetvédelmi termékdíjtól.

Amennyiben eladó raklapra van szüksége, látogasson el a www.eladoraklap.hu honlapra, ahol kedvére válogathat a különböző típusú és állapotú raklapok között.

Raklapra lenne szüksége, de nem tudja, hogy mit vásároljon? Nyilván a raklap ára fontos tényező a választáskor, viszont számos egyéb kritériumot is figyelembe kell venni a raklap vételkor. A raklap méret csak bizonyos szempontból meghatározó, hiszen ma már a raklap méretek részben igazodnak a vásárlói igényekhez, azaz, speciális méretre gyártott raklapot is lehet vásárolni. Az EUR raklap szabvány szerint készül, kialakítása és megjelölése miatt szinte el sem lehet téveszteni. az EUR raklap ár jellemzően magasabb, mint mondjuk az egyutas raklapé, de az EUR raklap masszívabb, jobban terhelhető, nagyobb áru mozgatását teszi lehetővé. Igaz, az egyutas raklap is jól használható, ráadásul könnyebb a súlya. Az EUR raklap mérete egyébként stabilan 800x1200 mm. Az új raklapok mellett egyre többen vásárolnak használt raklapot, hiszen ebben az esetben alacsonyabb a raklap ára, és ha például újrahasznosított anyagból készült raklapot vásárol, a környezetvédelemért is tesz. A használt raklap egyébként ugyancsak jól terhelhető, és az új raklapokhoz hasonló paraméterekkel bír, továbbá mentes a környezetvédelmi termékdíjtól. Amennyiben eladó raklapra van szüksége, látogasson el awww.eladoraklap.hu honlapra, ahol kedvére válogathat a különböző típusú és állapotú raklapok között.