PR CIKK

gyűjtemény

Szolgáltatás

Az öntözőrendszerek élettartama

Gyakran kérdezik tőlem, hogy meddig tarthatnak az automata öntözőrendszerek jól működő állapota és mennyi idő múlva kell lecserélni benn a főbb alkatrészeket. Erre a kérdésre azért nincs pontos válaszom, mert még nem találkoztam olyan öntözőrendszerekkel, amik nyilvánvalóan anyagában való megöregedés miatt mentek volna tönkre, azaz lejárták magukat.

 

Bővebben...

Állás Budapesten

Ön is a fővárosban lakik? Szeretne jól fizető állást keresni? Pályakezdő és nem tudja merre lépjen? A Profession portálon találhat magának munkát! Több ezer állás nem csak Budapestről. Kereshet velünk régiók szerint is és városok szerint akár.

Bővebben...

Külföldi karrier építés a Professionnal

Gondolkodott már azon, hogy külföldre menne dolgozni? Akkor ajánljuk, hogy portálunkon keressen, ha nem idény munkára vágyik, hanem hosszú távú angliai vagy német karrierre akkor e legjobb helyen jár!

Bővebben...

Állás keresés egyszerűen

Egy hely, ahol számtalan munka lehetőséget találhatunk. A portálon naponta frissülő állások halmazából választhatunk. Kereshetünk igényeink szerint. A legjobbakat találjuk itt. Nem csak az álláshirdetéseket olvashatjuk.

Bővebben...