PR CIKK

gyűjtemény

Szolgáltatás

Irodabérlés az országban

Mi kell ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb kiadó irodát? Először is, fontos alaposan átgondolni, pontosan mit keresünk. Hány ember használja majd a bérelt irodát, milyen szolgáltatások igénybevételére van szükség a mindennapi munkában. Természetesen az irodabérlés egyik legfontosabb szempontja, hogy pontosan milyen összeget hajlandó erre fordítani a cég.

Bővebben...

Egyutas raklap újrahasznosítása

Még hogy szakadt és lim-lomos megoldás a raklapbútor! Aki ezt így gondolja, biztosan nem tud róla, mennyi trendi és felkapott stílus foglalkozik a raklap újrahasznosítás kimeríthetetlen ötleteivel. A raklap talán egyetlen egy irányzattal nem illeszthető össze,  ami nem más, mint a puccos, hivalkodó, ízléstelen stílusvilág.

Bővebben...

Motoros szán túrák Erdélyben

Hideg téli hónapok, melyektől levertnek érzi magát? Kikapcsolódásként elutazna és feltöltődne adrenalinnal, de már unja a síelést és snowboardozást? Ez esetben a motoros szán túrákat Önnek találták ki! A motoros szánnal megtett csapatos túrákon garantált az élmény és izgalom, melyet senki nem felejt egykönnyen. Egy téli extrém sportprogram, melyet mindenkinek ki kell próbálnia az életben legalább egyszer!

Bővebben...

Nemzetközi költöztetés profi szakemberrel!

Ha Önnek is fontos, hogy a nemzetközi költöztetés zökkenőmentesen menjen, akkor ne tétovázzon tovább, keressen fel! Elérhető áron vállaljuk költöztetését, akár belföldön, akár külföldön.  Számunkra az egyik legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, így a költöztetésnél minden esetben figyelünk, hogy sérülésmentesen és pontosan végezzük el a költöztetést.

 

Bővebben...

Különböző országok tv csatornái

A magyar nyelvű csatornák mellett idegen nyelvű tv adók is találhatóak, amelyek kizárólag az adott ország nyelvén sugározzák a műsoraikat. Az idegen nyelvű televízió csatornák segítenek az adott nyelv gyakorlásában. A műsorok megtekintésével fenntartható a nyelvtudás szintje, valamint fejleszthető a szókincs is. A csatornákon sorozatok, hírműsorok, filmek, talk show-k, valamint egyéb, az adott országra jellemző műsorok is láthatóak.

Bővebben...

Előzzük meg a penész kialakulását párátlanító berendezéssel

Különösen oda kell figyelni a lakás állapotára, főleg amikor kisbabánk van. Elsősorban a baba szobájának „egészségére” fontos nagy hangsúlyt fektetni, de a lakás többi helyiségének is rendben kell lennie. Főleg télen nagyobb a „veszély”, mert megnövekszik a nedvességtartalom és ez a penész kialakulásához vezethet. A szépséghiba mellett az a gond ezzel a helyzettel, hogy a penész megjelenéséért felelős gombák igen sok betegség kiváltó forrásai lehetnek.

Bővebben...

Miként lehetséges a szálkásítás?

A férfiak szívesen fogyasztanak nehéz és zsíros ételeket, amelyek növelik testtömegüket és úszógumit képeznek a testükön. A sörhas és az úszógumi leadása nehézséget jelent a férfiak számára. A rendszeres testmozgás önmagában nem nyújt teljes eredményt, hiszen ügyelni kell az étkezésre is. A szálkásítás fehérjeporok segítségével érhető el.

Bővebben...

Béreljen igényes irodát Budapesten

A cégek, vállalatok kifelé mutatott arculatában meghatározó, hogy milyen irodát bérelnek. A kiadó iroda közvetít, és a kép, ami kialakul, döntő jelentőségű lehet az ügyfelek számára. Ezért aztán, amikor a kiadó budapesti irodák, irodaházak ajánlatait böngésszük, a legfontosabb tényező, azaz az ár, a várható havidíj mellett érdemes számos más szempontot is figyelembe venni. Mielőtt végleges döntésre jutunk, tájékozódjunk az alábbi adatokról. Az iroda berendezése, takarítása benne foglaltatik az árban?

Bővebben...

Ne bízza a szerencsére, kössön lakásbiztosítást!

Amikor zuhog az eső, ki merészkedik ki esernyő nélkül? A hasonlat nem távoli a lakásbiztosítástól sem, pláne, hogy például konkrétan védi az ingatlant az óriási vihar okozta károktól. Magyar sajátosság, hogy bár a legértékesebb tulajdon az ingatlan, meglepően sokan nem fordítanak figyelmet arra, hogy biztosítsák azt.

Árvíz, villámcsapás, vihar, felhőszakadás, tűz - ez csak néhány azok közül a csapások közül, amelyek az ingatlant veszélyeztetik. A lakásbiztosítások iránt annak ellenére nem növekszik az érdeklődés, hogy a társaságok tavaly átlagban még csak nem is emeltek az árakon. Egész pontosan ezer forinttal alatta maradt a korábbi év vonatkozó adatának.

Bővebben...

Hatékony és jókedvű alkalmazott = csapatépítés

Stratégiai lézerharc, fotó szafari, „tiszta Hollywood" filmforgatás, paintball, geocatching, quad, ereszkedés, sziklamászás, hőlégballonozás, terepjárós program, gyalogtúra. Ez közel sem a teljes listája a SURVIVE-ALL által kínált csapatépítés programoknak. Válassza bármelyiket, a lényeg ugyanaz. A különböző csapatépítő programok segítségével néhány óra vagy egy-két nap alatt valódi közösséget kovácsolhat az addig inkább csak egymás mellett, mint egymással dolgozó kollégákból.

Bővebben...