PR CIKK

gyűjtemény

Szolgáltatás

Hogyan találja meg a legjobb fogorvost?

A fogak kezelését nem mindegy, kire bízza az ember. Egy igazán jó fogorvos munkája szakszerű elvégzése mellett lelkileg is törődik betegével. Gondoljunk csak bele, milyen kiszolgáltatott a beteg a fogorvosi székben, amikor egy-egy komolyabb beavatkozás elvégzésére vár. Mégis sokszor bele lehet futni olyan esetbe, mikor a beteg negatív tapasztalatokkal távozik a rendelőből.

Bővebben...

Raklapok igényeire szabva

Raklapra lenne szüksége, de nem tudja, hogy mit vásároljon? Nyilván a raklap ára fontos tényező a választáskor, viszont számos egyéb kritériumot is figyelembe kell venni a raklap vételkor. A raklap méret csak bizonyos szempontból meghatározó, hiszen ma már a raklap méretek részben igazodnak a vásárlói igényekhez, azaz, speciális méretre gyártott raklapot is lehet vásárolni.

Bővebben...

Szórólapok nyomtatása egyedi, trendi technológiákkal

Távolról sem lehetetlen ma már a dombornyomás, a kicsit kidomborodó grafika vagy betűk megjelenése az igényesebb szórólapokon, és nyomdai kiadványok fedőlapjain - éppen úgy, ahogyan a hologramos anyag vagy a 100%-ban fotóminőség nyomtatása is.

Bővebben...

Napelemes rendszer kiépítése otthonunkba?

Nem luxus: sőt kedvezőbb a pénztárcájára nézve, mint gondolná! Már régóta foglalkozik a gondolattal, hogy napelemes rendszer kiépítésével tenné kedvezőbbé és környezettudatosabbá a család energiafelhasználását, fogyasztását? Akkor érdemes belevágnia, hiszen nemcsak hogy jelentősen megnőtt mára már a napelemek teljesítménye, de az áruk is 2013-ra közel a felére lecsökkent!

Bővebben...

Egyedi telekommunikációs rendszerek, telefonközpontok kiépítése ügyfél – és cégtípusok szerint

Telefonközpont és teljes telekommunikációs megoldásrendszerek kiépítésében gondolkodik a cége? Akkor érdemes ellátogatnia a Hacsatel Kft weboldalára, ahol komplett telefonközpontok, illetve számtalan analóg, digitális és IP telekommunikációs lehetőségek tárházából válogathat – természetesen a hozzájuk tartozó kiegészítők és kapcsolódó termékek megfelelő kiválasztásával.

Bővebben...

Miért döntsön irodabérlés mellett egy vállalkozás?

A KKV szektorban működő vállalkozások száma rohamosan növekszik. Természetesen ezzel a növekedéssel együtt mozog az irodahelyek igénye is. Nem mindegy azonban, hogy egy vállalkozás saját iroda, vagy irodabérlés mellett dönt.

Bővebben...

Kedvező bankszámla cégeknek

Mint a piac legtöbb területén, a bankszámlavezetés esetében is igaz, hogy az új ügyfél kiemelt megbecsülést élvez – nem feltétlenül a meglévők kárára –, pusztán a szolgáltató váltás új impulzust hozhat az üzleti életbe. A frissen alakult vállalkozások mellett ezért érdemes a már működő mikro-, kis- vagy akár középvállalkozásoknak is szétnéznie a piacon, vajon melyik vállalkozói bankszámla a legelőnyösebb számukra.

Bővebben...

WC duguláselhárítás

Bizonyára már Ön is szembesült azzal a problémával, amikor a WC eldugul. Ilyenkor többen megpróbálják otthon elhárítani a dugulást, ám egy komolyabb dugulást nem könnyű megszüntetni. Fontos tudni, hogy egy állandó dugulásnál a lefolyókban, csövekben különböző baktériumok telepedhetnek meg, így célszerű szakemberre bízni a duguláselhárítást.

Bővebben...

Ahány irodabérlő, annyi igény

Fajsúlyos döntést hoz az a cég vagy vállalkozás, amelyik kiadó iroda bérlése mellett dönt. Ahány bérlő, annyi igény, hiszen a mikrovállalkozások olykor egy-két munkavállaló számára tartanak fenn kiadó irodát, ami nyilvánvalóan sokkal kisebb, mint amire például valamelyik multinacionális vállalat költöző részlegének szüksége van.

Bővebben...

Lakásbiztosítás az MKB Biztosítónál

Tudja melyik biztosítás vállal kártérítést 24-féle probléma esetén? A stabil hátterű, megbízható MKB Biztosító konstrukciója. Az MKB lakásbiztosítása sokféle biztosítási eseményt tartalmaz: ilyen a tűz, a villámcsapás, a villámcsapás általi túlfeszültségből fakadó károk, a robbanás, összeroppanás, légi jármű lezuhanásra, vihar, jégverés, árvíz, hónyomás, kőomlás, felhőszakadás, földrengés üvegtörés, zárcsere, fűtéskimaradás, és még sorolhatnánk.

Bővebben...