PR CIKK

gyűjtemény

Szolgáltatás

Álomnyaralás, Seychelle-szigetek

Napestig sorolhatnánk a méltató jelzőket a Seychelle-szigetekkel kapcsolatban, és egyik sem volna túlzó. Aki csak egy-két képet látott róla, az is beleszeretett a helybe, annak garantáltan az eszébe jut, mi lenne, ha elutazhatna a Seychelle-szigetekre. Már csak azért is vonzó célpont, mert nem üt minket agyon az időeltolódás, hiszen téltől, illetve nyártól függően két vagy három óra átállással kell számolni. A Seychelle-szigetek tipikusan az az egzotikus célpont, ahová az emberek az itthoni téli, zimankós időből utaznak el a legszívesebben. Mi is eshetne jobban, mint amikor itthon hideg szél fúj, a valódi földi paradicsomban koktélokat kortyolgatni, illetve a családdal, barátokkal, párunkkal tölteni az időt. A Seychelle-szigeteki utazáson rengeteg program közül választhat az utazó, csak győzzön mindenhová eljutni.

Bővebben...

A fogtömésről

Noha az Uniklinik fogászaton a legkomolyabb fogászati beavatkozásokra is képesek, az egyszerűbb eljárások közé tartozó fogtömés ugyancsak a mindennapok része. A szuvas fogak helyreállítását szokták fogtöméssel megoldani. Régebben amalgán töméseket használtak, mára ezt felváltották az esztétikus pótlások. A fájdalommentesség, a sikeres és tartós eredmény mellett ugyanis az Uniklinik Fogászaton az esztétikus szemlélet is kiemelt fontosságot kap. Azaz, a fogtömés ne egyszerűen jó minőségű legyen és tartós, hanem esztétikus is. Ezért vált mára alapvetővé, hogy a Fogászaton a feltűnő amalgántömések helyett fogszínű töméseket alkalmaznak. Köszönhetően ezeknek kacaghat bármekkorát a beteg, senkinek sem fog feltűnni a tömött fog.

Bővebben...

Ajaj, fáj a fogam!

Ha vannak problémák, amikkel nem lehet húzni az időt, akkor az a fogfájás és a fogászati gondok. A legjobb azonnal fogorvoshoz fordulni. Igen népszerű a páciensek körében az óbudai Dr. Toldi Implantológia, amelyet a több mint negyven éves szakmai múlttal büszkélkedő dr. Toldi Ferenc vezet. A fogászat elnevezéséből is kitűnik, hogy elsősorban a fogbeültetésre, egészen pontosan a fog implantátum beültetésére szakosodtak. A fog beültetése alapvetően fogsebészeti beavatkozás, amelyet helyi érzéstelenítésben végeznek el. Akik már átestek fog pótláson, úgy mondják, nagyjából annyi kellemetlenséggel jár, mint a foghúzás, és alig többel, mint a fogtömés. Mivel azonban az implantátum behelyezése bevett, de összetett feladat, érdemes a legjobb fogászatra menni a problémával.

Bővebben...

Miért jó a diákmunka?

Sokan teszik fel a kérdést, miért is éri meg diákmunkát végezni a tanulmányok mellett? A felvetésre számos válasz létezik, néhányat vezetünk elő. Először is, a diákmelóért manapság igen jó órabér jár, ezért aki diák állást vállal, nagy összeggel egészítheti ki a zsebpénzét, illetve komoly részben beszállhat a megélhetési költségeibe. A diák munkák széles kínálatának köszönhetően bárki gyorsan talál magának megfelelőt. A barátokkal közösen is lehet diák munkát végezni, de az sem baj, ha ismeretlenekkel kerül össze a diák, hiszen a diák munka kiválóan alkalmas a kapcsolatépítésre, akkor is ha meki diákmunkáról, hostess diákmunkáról vagy mozi diákmunkáról van szó. A diák állások rugalmasak, aki például nem szeretne hétköznapokon dolgozni, vállalhat hétvégi diákmunkát.

Bővebben...

Diákmunka a felsőoktatásban

Már a középiskolások között is népszerű a diákmunka, s még inkább illik a kijelentés a felsőoktatásban (főiskola vagy egyetem) tanulókra. Több okra vezethető vissza a diákmeló elterjedtsége: a diákok magas órabért kapnak, rugalmasan dolgozhatnak, a tanulmányaikhoz igazíthatják a munkaidőt. A munkáltatók elszánt, ugyancsak rugalmas és megfelelően képzett munkaerőt kapnak. A diákmunka szövetkezetek pedig összehozzák az igényeket a munkaadói és munkavállalói oldalról. A különböző diákmunkák közül kedveltek a mozis diákmunkák, a mekis diákmunkát vagy éppen a hostess diákmunkák, amelyeket ráadásul nemcsak hétköznaponként, hanem hétvégi diákmunkaként is végezhetnek.

Bővebben...

Miért bízzuk magunkat az állásközvetítőre?

Sokan szkeptikusak, miért bíznák állásközvetítőre a munkakeresést? Nos, az élet megmutatja, akármilyen jó és vonzó is az önéletrajzunk, legyünk bármilyen is elszántak, az álláskeresés nem egyszerű folyamat. Noha folyamatosan álláslehetőségekkel találkozunk, s a bőség zavarát érezzük a jelentkezéskor, a legfrissebb felmérések szerint az álláskeresés és a munkanélküliség időszaka akár másfél évig is elhúzódhat. Ez pedig nagyon hosszú idő. Az állásközvetítők kvázi piaci rést töltenek be azzal, hogy összekötik a munkaadókat és a munkavállalókat. A Humánia HRS Group az állásközvetítők között is népszerűnek számít.

Bővebben...

Gyors és precíz budapesti költöztetés

A költöztetés Budapesten természetesen megoldható saját kezűleg is, de számoljunk vele, hogy nem egyszerű feladat. Először is kell keríteni néhány jó erőben lévő ismerőst, barátot, rokont, akik térítésmentesen szájhúzogatás nélkül segítenek a bútorok, dobozok és egyéb holmik pakolásában.

Bővebben...

Súlyos lefolyású is lehet a rotavírus fertőzés?

Bár kevesen hiszik el, a rotavírus-fertőzés olykor súlyosabb problémákat is okozhat, mint gondolnánk. A rotavírus fertőzés miatt, sokan akár több napot is kénytelenek kórházban eltölteni. Éppen a legkisebbek vannak a legnagyobb veszélyben: minél fiatalabb korban éri őket a fertőzés, annál nagyobb eséllyel vezet kiszáradáshoz a betegség.

Bővebben...

Szülés utáni első menstruáció

Azzal majdnem minden nő tisztában van, hogyha elmarad a menstruáció, az szinte biztos jele annak, hogy állapotos. De mi a helyzet a szülés utáni első menstruációval? Ezzel kapcsolatban már jóval több a bizonytalanság. A szülés rendkívül igénybe veszi a nő szervezetét, így akár hetek telhetnek el addig, amíg a hormonális rendszer visszaáll a terhességet megelőző kerékvágásba.

Bővebben...

No problem to get teeth whitening in London

If there is a dental or any kind of health issue, meeting the right doctor is primordial. Not only because of the pain, but also to reduce the chance to get an even bigger problem in the future. Searching for an emergency dentist, or in case it’s a weekend for Sunday dentist we can get some decent results. https://www.emergencydentistin.london being one.

Bővebben...