PR CIKK

gyűjtemény

Napelemes rendszer kiépítése otthonunkba?

Nem luxus: sőt kedvezőbb a pénztárcájára nézve, mint gondolná! Már régóta foglalkozik a gondolattal, hogy napelemes rendszer kiépítésével tenné kedvezőbbé és környezettudatosabbá a család energiafelhasználását, fogyasztását? Akkor érdemes belevágnia, hiszen nemcsak hogy jelentősen megnőtt mára már a napelemek teljesítménye, de az áruk is 2013-ra közel a felére lecsökkent!

napelemArról nem is beszélve, hogy mennyire megtérülő befektetés egy igazán jó és korszerű, környezettudatos napelemes rendszer kiépítése, hiszen ha napelembe fekteti be a pénzét, hiszen amennyit az évek alatt majd ez visszahoz Önnek és a családnak az áramszámláján, az nem is kérdés! Sőt, még a kivitelezés költségein is jelentősen spórolhat, ugyanis cégünk már évek óta pályázatokkal, és a pályázatok megírásával segíti ügyfeleit abban, hogy náluk is napelemes rendszer lehessen a tetőn, ami egy valóban nagyon kedvező megtérülést hoz majd a későbbiekben is.

Az immár 13 esztendeje működő társaság több mint száz elégedett ügyfelének lelt optimális megoldást a napelemes rendszerek kiépítésében. Díjmentes szaktanácsadás, professzionális tervezés és kivitelezés, hogy az egyéni rezsicsökkentés még hatékonyabb és kézzelfoghatóbb legyen!