PR CIKK

gyűjtemény

Miért döntsön irodabérlés mellett egy vállalkozás?

A KKV szektorban működő vállalkozások száma rohamosan növekszik. Természetesen ezzel a növekedéssel együtt mozog az irodahelyek igénye is. Nem mindegy azonban, hogy egy vállalkozás saját iroda, vagy irodabérlés mellett dönt.

irodabérlésNagyon nem. Azt tudni kell ugyanis, hogy egy induló vállalkozás számára jelentős financiális problémákat okozhat, ha tőkéjét egy ingatlan- jelen esetben iroda - vásárlására és nem a vállalkozás tényleges működésére, céljaira fordítja. Előfordulhat, hogy emiatt a rossz döntés miatt az egész vállalkozás megbukik, csődbe megy.

Minden, ami irodabérlés mellett szól

Szerencsére más a helyzet, ha a kiadó irodák mellett döntenek a cégek, ez esetben mentesülnek az effajta kockázatoktól. Az irodabérlés biztosítja a méretgazdaságosságból eredő költséghatékonyságot, a szolgáltatásokból adódó kényelmet és nem utolsó sorban a rugalmasságot is. A szerződési feltételek maximálisan igazodnak az egyedi igényekhez, ami a kiegészítő szolgáltatásokat és az igénybe venni kívánt napok számát illeti. Ez azt jelenti, hogy nem kell feltétlenül a hét minden napjára irodát foglalni, csupán amennyire szüksége van a bérlőnek. Ilyen speciális eset lehet például, mikor csak tárgyaláshoz van szükség a kiadó irodára. Kiegészítő szolgáltatásként pedig egyedi ízlésének megfelelően igényelhet például titkárnői- vagy postaszolgálatot vagy egyéb kényelmet biztosító szolgáltatást.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az irodabérlés, látogasson el a www.irodakiadobudan.hu weboldalra!