PR CIKK

gyűjtemény

London Reptéri transzfer - Taxival a reptérről

Magyar taxi és London reptéri transzfer szolgáltatás. Már több mint 7 éve reptéri transzferekkel foglalkozunk Londonban. Ha megbízható reptéri transzfert keres elérhető áron, akkor foglalja le fuvarját velünk.

 

London reptéri transzer

Repülőterek, ahova és ahonnan reptéri transzfert vállalunk

  • London - Heathrow reptéri transzfer
  • London - Luton repülőtéri transzfer
  • London - Stansted reptéri transzfer
  • London - Gatwick repülőtéri transzfer
  • London - City Airport reptéri transzfer
  • Londonm - Southend repülőtéri transzfer

Miért minket válasszon, ha reptéri transzfert keres Londonban?

Hivatalos, bejegyzett londoni taxi társaság vagyunk, taxis engedélyünk a London Közlekedési hivatal (Trasport for London, TFL) állitotta ki.

Transzfereink során utasaink biztosítva vannak! Sofőrjeink fényképes taxis igazolvánnyal rendelkeznek. Hybrid autókkal dolgozunk, melyek folyamatosan szervízelve vannak. Nekunk a reptéri transzfer a hivatásunk.

Milyen áron vannak a reptéri transzferek Londonban?

A repülőtéri transzfer árak Londonban taxitársagtól függően eltérőek. Ha a reptéren foglalunk taxit, akkor borsós áron van, ha viszont előre lefoglaljuk, akkor kedvezőbb áron juthatunk hozzá. A mi áraink más hivatalos taxis cégek áraihoz viszonyítva kedvezőbbek és versenyképesek, például Lutonról észak, észak-nyugat Londonba £35-tól indulnak. Az árképzés fugg a távolságtól , az utasok számatól, és a transzfer idopontjától.

A reptéri transzfer foglalás menete:

Weboldalunk ajánlatkérő űrlapját kitöltve könnyen egy percen belűl elküldheti a reptéri transzfer paramétereit, amit miután elküldött, áttekintjük, és személyre szabott árajánlatunk e-mailben küldjük.