PR CIKK

gyűjtemény

Szolgáltatás

Mi az a hullámmasszázs?

Hallott már a hullámmasszázsról, de még nem tudja, pontosan mi az? Íme, néhány hasznos információ napjaink kedvelt masszázsfajtájáról! A Budapesten, a XVI. kerületben működő alakformáló és masszázsszalonban található meg a dr. Life hullámmasszázs, amely egyszerre segít megelőzni a problémákat, és enyhíti a meglévő panaszokat. A hullámmasszázs hatásai közé tartozik, hogy élénkíti a nyirok- és vérkeringést, enyhíti a narancsbőr tüneteit és segít fogyni. A nyirokmasszázs géphez kapcsolódó tapasztalatok roppant kedvezőek, hiszen gyorsulnak az anyagcsere-folyamatok, megkönnyebbülnek és pihentebbé válnak a végtagok, sőt a hullámmasszázs még a sportsérüléseket is segít kezelni.

Bővebben...

Let Me Inn

Van egy szabad ingatlanod? Vagy esetleg nem tudod, hogy mibe fektesd pénzedet? Van egy jó ötlet számodra. Válaszd a rövid távú lakáskiadást, ami nemzetközi nevén airbnb-ként ismert. Nagyon sok előnnyel rendelkezik egy airbnb szolgáltatás, illetve már vannak erre a területre szakosodott cégek is. Ilyen a Let Me Inn, amely örömmel várja az airbnb üzemeltetés iránt érdeklődőket.

Bővebben...

Intenzívebb száraz szem panaszok kezelése

Évtizedekkel ezelőtt a száraz szem tünetek általában időskorban jelentkeztek, de ma már, a monitorhasználat elterjedésével az egészen fiatal korosztályokat is érinti. A fokozott monitorhasználat mellett más tényezők is lehetnek száraz szem tüneteket kiváltó okok. A száraz szemmel érintett betegek csaknem 90%-a szenved hiperevaporatív jellegű szemszárazságtól. A szemet védő könnyfilm 3 rétegből áll. A legalsó mucinréteg a könny tapadását biztosítja a szem felületéhez, a középső vizes réteget borító lipidréteg pedig a könnyfilm párolgását szabályozza.

Bővebben...

Optimum Fogászat Budapest – Felnőttkori fogszabályozás lehetőségei

Ugyan sok felnőtt már gyerekkorában szeretett volna fogszabályozót, azonban a kevéssé fejlett technológia és a feltűnő készülékek eltántorították őket ettől a gondolattól. Jó hír az, hogy ma már ez kellemetlenségek és feltűnés nélkül megoldható csupán átlagosan 1-1,5 év alatt. Az Optimum Fogászatnál (https://fogaszat-pest.hu/fogszabalyozas/) a pácienseink egyedi igényeit felmérve, közösen megbeszélve döntünk a fogszabályozó készülékről, a tökéletes végeredmény mellett figyelembe véve az esztétikát és időhatékonyságot is.

Bővebben...

Artelac® Rebalance – Szemszárazság enyhítésére

Idősebb korban csökken a könnytermelődés, amit a szemhéjak megereszkedése kompenzál, hogy a szemnyílás szűkülésével kevesebb könny párologjon el. A menopauzával járó hormonális változások, egyes betegségek (pl. a cukorbetegség), bizonyos gyógyszerek (pl. nyugtatók, fogamzásgátlók) szedése szintén szemszárazságot okozhat. Tartós szemszárazság esetén az idegentest-érzés, a fényérzékenység, a szemhéjak elnehezülése és a szem kivörösödése rendkívül kellemetlen problémát jelent. A kiváltó okokat nem mindig lehet megváltoztatni, a panaszok enyhítésére azonban van megoldás! Az Artelac® Rebalance leginkább a krónikus könnyhiány által okozott tartós szemszárazság tüneteinek enyhítésére és a szem megnyugtatására használható.

Bővebben...

Kiadó házak Budapesten

Az átlagos házaktól a prémiumkategóriás ingatlanokig sokféle kiadó házat kínálnak Budapesten, igény pedig van, nem is akármilyen. A főváros roppant vonzó célpont az ország bármelyik területén élőknek, sokan azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy saját ingatlant vásároljanak Budapesten, vagy egyszerűen nem terveznek annyi időt ott lenni, hogy megérje saját házat venni. A családdal költözőknek viszont az átlagos albérletek, kiadó lakások jellemzően nem jelentenek elégséges megoldást, ezért érdemes kiadó házat keresni Budapesten. A kiadó házat keresőknek sok szempontot kell mérlegelniük, például, hogy hol található a kiadó ház Budapesten, milyen a környék, milyen adottságokkal bír, és persze, hogy mennyibe kerül a kiadó ház bérlése.

 

Bővebben...

London Reptéri transzfer - Taxival a reptérről

Magyar taxi és London reptéri transzfer szolgáltatás. Már több mint 7 éve reptéri transzferekkel foglalkozunk Londonban. Ha megbízható reptéri transzfert keres elérhető áron, akkor foglalja le fuvarját velünk.

Bővebben...

Miért fontos a fogpótlás?

A legkomplikáltabb fogászati problémák egyike a fogpótlás. Nagy a felelősség, hogy jól sikerüljön egy vagy több hiányzó fog pótlása, hiszen mindenki tökéletes mosolyra vágyik. A szép mosoly pedig nemcsak esztétikailag fontos, a fogsor egészsége a teljes test egészsége szempontjából lényeges, gyakran el sem tudjuk képzelni, mennyi baj fakad fogászati eredetű problémából. Ráadásul a hiányzó fog mellett könnyebben kezdenek szuvasodni a fogak. A budapesti Uniklinik fogászaton a fogtöméstől kezdve minden problémát magas színvonalon kezelnek, így a fogpótlás is megszokott és bevált eljárásnak számít.

Bővebben...

Fogászatból a legjobbat

Konzultáció, vizsgálat, ha szükséges, specialista bevonása, majd maga a kezelés és az utókezelés, amely segít fenntartani a megfelelő állapotot, mindez pontos menetrend szerint előre tudható összegért – ezt nyújtja a főváros legnépszerűbb fogászatainak egyike, az Uniklinik Fogászat. És mást is: a 21. század követelményeinek és igényeinek megfelelően modern eszközökkel felszerelt, páciensbarát módon kialakított rendelőt és a szakmájuk legjobbjainak számító szakembereket. Azaz, aki az Uniklinik fogászatot keresi fel, garantáltan nem nyúl mellé. A sokféle fogászati probléma mindegyikére választ találhat a fogászaton, hiszen a fogtöméstől kezdve a mikroszkópos gyökérkezelésen át a szájsebészeti beavatkozásokig, akár a fogpótlásig minden problémát megbízhatóan kezelnek.

Bővebben...

Harc az ügyfelekért

Nehéz kitűnni az olyan népszerű, sokszereplős banki területen, mint a személyi kölcsönök piaca. A bankoknak folyamatosan egymás fölé (vagy ha az árakat nézzük, alá) kell licitálniuk ahhoz, hogy a sok-sok ajánlat közül az övékét válasszák az ügyfelek. Online ügyintézés, a teljes futamidő alatt akciós fix kölcsön, a hitelbírálati és a folyósításai díj elengedése, ügyintézés rekordidő alatt – még folytathatnánk a sort, hogy a bankok milyen akciókkal és kedvezményekkel igyekeznek magukhoz édesgetni az ügyfeleket. S ez az, amiből rengeteget profitálhatnak az emberek. A sok ajánlat és kedvezmény között ugyanis alapos kereséssel kedvező lehetőségeket magával hozó személyi hitelt találhatnak maguknak.

Bővebben...