PR CIKK

gyűjtemény

Miért az AQUA-ban érdemes vásárolni?

Immár 12 éve nem tévednek a vásárlók – gyors, udvarias, pontos kiszolgálás és a pazar online rendelési felület miatt ennyi ideje az egyik legjobb számítástechnikai üzlet idehaza az AQUA.

Összegyűjtöttünk nyolc érvet, miért van ez így:

  1. Egyetlen kattintás és kitárul a világ, kétezer termék válik elérhetővé. Ez történik, ha rákattint a www.aqua.hu oldalra.
  2. Könnyebb lenne felsorolni, mit nem forgalmaznak: minden márka minden terméke megtalálható, mobiltelefon, laptop, számítógép, netbook, tablet, videokamera, adathordozó, fényképezőgép és a többi!
  3. Nemcsak a legjobb számítástechnikai termékeket találja meg, hanem akár még kereskedelmi forgalomba kerülés előtt álló holmik tesztjét, képes bemutatóját. Hogy ne maradj le a legújabbról!
  4. Villámgyorsan működik az internetes rendelés. Olyan nincs, hogy elkeveredjen a rendelés, némi túlzással szinte rá se kattintott a rendelésre, már veheti át.
  5. Az online rendelés alapból kedvezménnyel jár, de a honlapon is folyamatosan árleszállításokkal kedveskednek a vásárlóknak.
  6. A személyes kiszolgálás sem okoz csalódást: a kollégák kedvesek, készségesek, a hozzáértőkkel tartják a lépést, az informatikában járatlanoknak segítenek eligazodni.
  7. Gond egy szál se, ha nincs pénz a kiválasztott termékre – áruhitelt nyújtanak, és akár önerő befizetése nélkül vihető haza a termék.
  8. Minden kár ellen véd a termékbiztos, amit kötni lehet náluk. Így aztán földhöz is vághatja valaki a gépet, akkor is fizet a biztosító.