PR CIKK

gyűjtemény

Számítógép

Aqua Electromax, ahol széles a kínálat

Számos egyetemre, valamilyen iskolába vagy akár csak első munkahelyére jelentkező fiatal határoz úgy, szüksége van laptopra. Bölcs döntés ez: szabadságot és szórakozást vásárol az, aki nem hagyja figyelmen kívül a számítástechnikai boltok különböző laptop akcióit. Hogy összeálljon a tökéletes szett, néhány tippet adunk, mit is kell megvásárolni.

Bővebben...

Miért az AQUA-ban érdemes vásárolni?

Immár 12 éve nem tévednek a vásárlók – gyors, udvarias, pontos kiszolgálás és a pazar online rendelési felület miatt ennyi ideje az egyik legjobb számítástechnikai üzlet idehaza az AQUA.

Összegyűjtöttünk nyolc érvet, miért van ez így:

  1. Egyetlen kattintás és kitárul a világ, kétezer termék válik elérhetővé. Ez történik, ha rákattint a www.aqua.hu oldalra.
  2. Könnyebb lenne felsorolni, mit nem forgalmaznak: minden márka minden terméke megtalálható, mobiltelefon, laptop, számítógép, netbook, tablet, videokamera, adathordozó, fényképezőgép és a többi!

Bővebben...

Hogyan szerezhetsz a legkedvezőbben szakmát? Az első szakképesítés megszerzése mindenki számára ingyenes!

Állami támogatással szakközépiskolai keretek között ingyenes szakképesítést szerezhetsz, ha még nem vagy több 22 évesnél. Ha szeretnéd megállni a helyed a munkaerőpiacon, akkor nélkülözhetetlen egy kellő oktatási tapasztalattal, megfelelő múlttal rendelkező suliban egy piacképes szakma kitanulása.

Bővebben...