PR CIKK

gyűjtemény

Aktuális Pr cikkek

Virágküldés szeretteinknek gyorsan és kedvező áron!

Menjen biztosra, és válassza azt az ajándékot, amit szinte kivétel nélkül minden hölgy a legjobban szeret: ez pedig a friss, élő virág! Online virágküldéssel szinte bármilyen alkalomra választhat személyes és szívhez szóló meglepetést okozhatunk, legyen az névnap, születésnap, ifjú lányok ballagása, vagy egy szép, anyák napi megemlékezés.

Bővebben...

Meglévő hitel rendezése kölcsönből?

A fullasztó törlesztőrészletek mellett szinte el sem tudja képzelni, hogy ugyanazt a tartozást kisebb összeggel apassza hónapról hónapra? Egyszerű koncepció az adósságrendezés: a magas, előnytelen kamatozású hitelkártya tartozást, autóhitel, személyi kölcsön stb. törlesztést (vagy ha egyszerre több van, akár mindet) kedvező kamatozású adósságrendező hitellel váltja ki, így egy helyre, általában alacsonyabb törlesztőt fizet.

Bővebben...

Napelemes rendszer kiépítése otthonunkba?

Nem luxus: sőt kedvezőbb a pénztárcájára nézve, mint gondolná! Már régóta foglalkozik a gondolattal, hogy napelemes rendszer kiépítésével tenné kedvezőbbé és környezettudatosabbá a család energiafelhasználását, fogyasztását? Akkor érdemes belevágnia, hiszen nemcsak hogy jelentősen megnőtt mára már a napelemek teljesítménye, de az áruk is 2013-ra közel a felére lecsökkent!

Bővebben...

Egyedi telekommunikációs rendszerek, telefonközpontok kiépítése ügyfél – és cégtípusok szerint

Telefonközpont és teljes telekommunikációs megoldásrendszerek kiépítésében gondolkodik a cége? Akkor érdemes ellátogatnia a Hacsatel Kft weboldalára, ahol komplett telefonközpontok, illetve számtalan analóg, digitális és IP telekommunikációs lehetőségek tárházából válogathat – természetesen a hozzájuk tartozó kiegészítők és kapcsolódó termékek megfelelő kiválasztásával.

Bővebben...

Egy web áruház esetében kifejezetten fontos a magas ügyfélforgalom.

Egy web áruház esetében már a kezdetek kezdetén is igen fontos, hogy megfelelő mennyiségű egyedi látogató legyen a portálon. Ezt elérni igen nehéz, éppen ezért tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy oldalunk minél rövidebb időn belül a találati listák élére kerüljünk. Általában a keresőoptimalizálás a honlap felmérésével kezdődik, ugyanis csakis ez után kezdik meg a szakemberek a munkát.

Bővebben...

Miért döntsön irodabérlés mellett egy vállalkozás?

A KKV szektorban működő vállalkozások száma rohamosan növekszik. Természetesen ezzel a növekedéssel együtt mozog az irodahelyek igénye is. Nem mindegy azonban, hogy egy vállalkozás saját iroda, vagy irodabérlés mellett dönt.

Bővebben...

Kedvező bankszámla cégeknek

Mint a piac legtöbb területén, a bankszámlavezetés esetében is igaz, hogy az új ügyfél kiemelt megbecsülést élvez – nem feltétlenül a meglévők kárára –, pusztán a szolgáltató váltás új impulzust hozhat az üzleti életbe. A frissen alakult vállalkozások mellett ezért érdemes a már működő mikro-, kis- vagy akár középvállalkozásoknak is szétnéznie a piacon, vajon melyik vállalkozói bankszámla a legelőnyösebb számukra.

Bővebben...