PR CIKK

gyűjtemény

Aktuális Pr cikkek

Vállalkozói bankszámla cégprofilhoz igazítva?

Mivel a hatályos jogszabályok alapján minden vállalkozás működéséhez előfeltétel egy bankszámla így a cégek elemi érdeke, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel rendelkező vállalkozói bankszámla lehetőséget találják meg. Azon cégek, amelyek ritkán használják a vállalkozói bankszámlát, a költségek csökkentése érdekében érdemes átgondolni, mely szolgáltatásokra van valóban szükségük, és melyekre nem, például érdemes-e bankkártyát igényelniük vagy SMS-ben történő tájékoztatást kérniük.

Bővebben...

No problem to get teeth whitening in London

If there is a dental or any kind of health issue, meeting the right doctor is primordial. Not only because of the pain, but also to reduce the chance to get an even bigger problem in the future. Searching for an emergency dentist, or in case it’s a weekend for Sunday dentist we can get some decent results. https://www.emergencydentistin.london being one.

Bővebben...

Hogyan találja meg a legjobb fogorvost?

A fogak kezelését nem mindegy, kire bízza az ember. Egy igazán jó fogorvos munkája szakszerű elvégzése mellett lelkileg is törődik betegével. Gondoljunk csak bele, milyen kiszolgáltatott a beteg a fogorvosi székben, amikor egy-egy komolyabb beavatkozás elvégzésére vár. Mégis sokszor bele lehet futni olyan esetbe, mikor a beteg negatív tapasztalatokkal távozik a rendelőből.

Bővebben...

Miért válassza az MKB casco biztosítását?

Egyetlen ember sem szereti, ha az adott szolgáltató amolyan „tucatügyfélként” tekint rá, és semmilyen személyre szabott feltétel nincs, csak a megszokott, bevett eljárások. Ezzel a trenddel megy szembe az MKB Biztosító, amikor a casco biztosításról van szó. A társaság ugyanis a casco biztosítás megkötésekor figyelembe veszi a gépjárműve életkorát, így csökkentett díjat ajánl a kicsit idősebb gépjárművet biztosító ügyfeleknek.

Bővebben...

Raklapok igényeire szabva

Raklapra lenne szüksége, de nem tudja, hogy mit vásároljon? Nyilván a raklap ára fontos tényező a választáskor, viszont számos egyéb kritériumot is figyelembe kell venni a raklap vételkor. A raklap méret csak bizonyos szempontból meghatározó, hiszen ma már a raklap méretek részben igazodnak a vásárlói igényekhez, azaz, speciális méretre gyártott raklapot is lehet vásárolni.

Bővebben...

Szórólapok nyomtatása egyedi, trendi technológiákkal

Távolról sem lehetetlen ma már a dombornyomás, a kicsit kidomborodó grafika vagy betűk megjelenése az igényesebb szórólapokon, és nyomdai kiadványok fedőlapjain - éppen úgy, ahogyan a hologramos anyag vagy a 100%-ban fotóminőség nyomtatása is.

Bővebben...

Szeretne egy kedvezőbb bankszámlára váltani?

Mit tud a Sberbank, amitől minden ügyfél maximálisan elégedett? "..tőlem függ, hogy mennyibe kerül. " "Kényelmes és olcsó" hangzanak az ügyfelek véleményei. A Sberbank lakossági Fair számlacsomag hemzseg a nulláktól. Mit is jelent ez? Ingyenes online bankszámlanyitást, egy hónapig 0 forintos számlavezetési díjat, és 2 db díjmentes belföldi készpénzfelvételi lehetőséget.

Bővebben...

Túl nagy a lakáshitel törlesztője?

Képzelje el, hogy a jelenlegi lakáshitel törlesztéséhez képest havonta akár több tízezer forint marad a zsebében. Ugye, hogy mennyivel könnyebb lenne? Ehhez természetesen a konkrét esetnek megfelelően ki kell számolni a lehetőségeket lakáshitel kalkulátorral, ám ilyen és ehhez hasonló megtakarítás érhető el, amennyiben a patinás Sberbank Magyarország Zrt.-nél („Sberbank”) viszi végig a lakáshitel kiváltást.

Bővebben...

Gépjárművel rendelkezik?

Többféle biztosítás is köthető az autójára vagy egyéb járművére, de ezek közül a nevének megfelelően nem választható, hanem kötelező a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. A kötelező biztosítás a károsult és a károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, mivel, amikor a gépjármű üzemeltetése közben valaki kárt okoz másnak, a kgfb fedezi a felmerülő anyagi költségeket, így mentesítve a károkozót.

Bővebben...

Az online virágrendeléssel bármikor meglepheti szeretteit!

Online virágrendelés? Kiknek való? Ma már akár mindenkinek! Talán éppen Önnek is, ha elfelejtett egy születésnapot, évfordulót, vagy épp nincs alkalma jelen lenni egy kedves rokon, unokatestvér ballagásán. Remek dolog a virágrendelés akkor is, ha kedves meglepetést szeretnénk okozni egy szeretett, szívünknek oly kedves hölgyismerősünk számára, csak úgy!

Bővebben...