PR CIKK

gyűjtemény

Aktuális Pr cikkek

A garázskapu típusai

Szeretné az elérhető legjobb technológiával felszerelni otthonát? Nyilván, hiszen mindenki a legjobbat akarja otthonában és a családjának. Igaz ez az otthon minden részletére, pincétől a padlásig, ablaktól az ajtóig, a garázsajtóig. A Somfynak köszönhetően a piacon megkapható legjobb garázskapu motorral szerelheti fel a garázsát. A francia kutatási és fejlesztési központban létrehozott technológia és termékcsalád garancia a minőségre, a beépített intelligencia pedig arra, hogy ennél jobbat jelenleg szinte nem is kaphat a piacon. No de akkor, a konkrétumokról! A Somfy távirányítós garázskapujának nagy előnye, hogy könnyed működéssel meghosszabbítja a kapu élettartamát. A részleges nyitással egyszerűsíti a kilépést gyalog, kerékpárral, vagy babakocsival. Az automatikus akadályérzékeléssel személyi sérüléseket előzhet meg a garázskapu vezérlés. A garázskapu motor automatikusan lezár, ha távozott az autó. Az áramszünet sem lehet akadály a motoros garázskapunak, mert vész esetén tartalék akkumulátor biztosítja a működést. A redőnymotor akár az első lépés is lehet az automatizált otthon felé.

Bővebben...

Mi az az okos villanybojler?

Ahogyan fejlődik a technika és a technológia, szinte minden műszaki cikkből találunk okos verziót, okos hűtő, okos mosógép, okos redőny, s már okos villanybojler is létezik. Amikor ezekről az eszközökről beszélünk, az első s talán legfontosabb kérdés, hogy miként könnyíti meg az életünket? Miért jó, ha ilyen okos eszközöket, jelen esetben okos villanybojlert használunk? A válasz alapján szinte máris kattinthatunk a www.okosbojler.hu oldalra, hogy megrendeljük háztartásunk új ékkövét. Az okos villanybojler ugyanis valóban nagyon hasznos. Az okos villanybojler jóval többet tud, mint hagyományos társai, intelligens működésével időt és pénzt takarít meg nekünk.

Bővebben...

Az adósságrendezésről

Bárkinek alakulhatott úgy az élete, hogy egy vagy több kölcsönt, személyi hitelt vett fel, mostanság azonban úgy érzi, a kötelezettségek fojtogatják. Nem kell azonban az adósságcsapdában ragadni, hiszen az adósságrendezés révén könnyedén egycsatornássá tehetők a törlesztések, s a jó érzékkel választott adósságrendező hitellel minden egycsapásra megoldható úgy, hogy még spórol is a törlesztésen. Az adósságrendező hitel lehet jelzálogalapú vagy szabad felhasználású, nyilván függően attól, hogy mennyi korábbi kölcsönt szeretnének kiváltani vele. Az adósságrendező hitel elbírásakor a bank vizsgálja a korábbi kölcsönöket, illetve az azzal kapcsolatban mutatott hiteltörlesztési magatartást.

Bővebben...

Jelenlét-szimuláció

Hitte vagy sem, ma már az elektromos redőnyökbe építve olyan különleges extra is létezik, mint a jelenlét-szimuláció. Ez a trükk akkor jöhet nagyon jól, ha hosszabb ideig nem tartózkodik otthon. A hagyományos ablak redőnyök ilyen megoldásokra persze nem lennének képesek, nem úgy az elektromos redőny. Az okos redőny lényege, hogy a jelenlét-szimulációnak köszönhetően kívülről nézve úgy tűnhet, mintha volna otthon valaki, még akkor is, amikor valójában nincs. Ez növeli a biztonságot, hiszen az esetleges betörőket elriasztják az ilyen extrával bíró elektromos redőny motorú ablakok. Persze nem ez az egyetlen előnyük a redőny motoroknak. Az elektromos redőny vezérlés távirányítóval kezelhető, azaz a lakás bármelyik pontjából egyetlen gombnyomással vezérelhető a redőnyrendszer. Motoros redőnyt utólag is lehet felszerelni, így bármikor modernizálhatja az ablak redőnyeit.

Bővebben...

A mikroszkópos gyökérkezelésről

Hogy hány fogászaton végeznek mikroszkópos gyökérkezelést, az jó kérdés, az viszont biztos, hogy a fővárosi Unikliniken – a hagyományos eljárások, mint a fogtömés, fogpótlás, szájsebészeti beavatkozások mellett a mikroszkópos gyökérkezelés is elérhető. A fogászat húsz éve működik a páciensek nagy megelégedésére: kedves, barátságos környezetben, remek felszereltséggel a legjobb szakemberek dolgoznak az ország legjobb fogászatainak egyikén. A részletekről a www.uniklinik.hu honlapon is olvashat.

Bővebben...

Teherautó bérlés

Teherautóra van szüksége, de nem akar venni egyet? Minek is kiadni egyszerre nagy összeget, ha a bérelheti is a teherautót. A teherautó bérlés igen egyszerűen megy, ha felkeresi a Via Bérautót, hiszen a cég számos bérelhető teherautót kínál ügyfelei figyelmébe. A honlapon, a www.viberauto.hu honlapon pontosan áttekinthető a bérelhető teherautók listája. A széles palettának köszönhetően mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő teherautót, van például 3,5 tonnás és 7,5 tonnás bérelhető teherautó is. A márkák közül az Isuzu, a MAN, a Renault és az Iveco is megtalálható a kínálatban. A teherautó kölcsönzéshez érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen teherautóra is van szükség, átnézni a teherautó tulajdonságait, s ha kellően átgondoltan keresgélünk, a Via Bérautónál biztosan megtaláljuk a nekünk megfelelő bérelhető teherautót.

Bővebben...

Álomnyaralás, Seychelle-szigetek

Napestig sorolhatnánk a méltató jelzőket a Seychelle-szigetekkel kapcsolatban, és egyik sem volna túlzó. Aki csak egy-két képet látott róla, az is beleszeretett a helybe, annak garantáltan az eszébe jut, mi lenne, ha elutazhatna a Seychelle-szigetekre. Már csak azért is vonzó célpont, mert nem üt minket agyon az időeltolódás, hiszen téltől, illetve nyártól függően két vagy három óra átállással kell számolni. A Seychelle-szigetek tipikusan az az egzotikus célpont, ahová az emberek az itthoni téli, zimankós időből utaznak el a legszívesebben. Mi is eshetne jobban, mint amikor itthon hideg szél fúj, a valódi földi paradicsomban koktélokat kortyolgatni, illetve a családdal, barátokkal, párunkkal tölteni az időt. A Seychelle-szigeteki utazáson rengeteg program közül választhat az utazó, csak győzzön mindenhová eljutni.

Bővebben...

A fogtömésről

Noha az Uniklinik fogászaton a legkomolyabb fogászati beavatkozásokra is képesek, az egyszerűbb eljárások közé tartozó fogtömés ugyancsak a mindennapok része. A szuvas fogak helyreállítását szokták fogtöméssel megoldani. Régebben amalgán töméseket használtak, mára ezt felváltották az esztétikus pótlások. A fájdalommentesség, a sikeres és tartós eredmény mellett ugyanis az Uniklinik Fogászaton az esztétikus szemlélet is kiemelt fontosságot kap. Azaz, a fogtömés ne egyszerűen jó minőségű legyen és tartós, hanem esztétikus is. Ezért vált mára alapvetővé, hogy a Fogászaton a feltűnő amalgántömések helyett fogszínű töméseket alkalmaznak. Köszönhetően ezeknek kacaghat bármekkorát a beteg, senkinek sem fog feltűnni a tömött fog.

Bővebben...

Ajaj, fáj a fogam!

Ha vannak problémák, amikkel nem lehet húzni az időt, akkor az a fogfájás és a fogászati gondok. A legjobb azonnal fogorvoshoz fordulni. Igen népszerű a páciensek körében az óbudai Dr. Toldi Implantológia, amelyet a több mint negyven éves szakmai múlttal büszkélkedő dr. Toldi Ferenc vezet. A fogászat elnevezéséből is kitűnik, hogy elsősorban a fogbeültetésre, egészen pontosan a fog implantátum beültetésére szakosodtak. A fog beültetése alapvetően fogsebészeti beavatkozás, amelyet helyi érzéstelenítésben végeznek el. Akik már átestek fog pótláson, úgy mondják, nagyjából annyi kellemetlenséggel jár, mint a foghúzás, és alig többel, mint a fogtömés. Mivel azonban az implantátum behelyezése bevett, de összetett feladat, érdemes a legjobb fogászatra menni a problémával.

Bővebben...

Miért jó a diákmunka?

Sokan teszik fel a kérdést, miért is éri meg diákmunkát végezni a tanulmányok mellett? A felvetésre számos válasz létezik, néhányat vezetünk elő. Először is, a diákmelóért manapság igen jó órabér jár, ezért aki diák állást vállal, nagy összeggel egészítheti ki a zsebpénzét, illetve komoly részben beszállhat a megélhetési költségeibe. A diák munkák széles kínálatának köszönhetően bárki gyorsan talál magának megfelelőt. A barátokkal közösen is lehet diák munkát végezni, de az sem baj, ha ismeretlenekkel kerül össze a diák, hiszen a diák munka kiválóan alkalmas a kapcsolatépítésre, akkor is ha meki diákmunkáról, hostess diákmunkáról vagy mozi diákmunkáról van szó. A diák állások rugalmasak, aki például nem szeretne hétköznapokon dolgozni, vállalhat hétvégi diákmunkát.

Bővebben...