PR CIKK

gyűjtemény

Aktuális Pr cikkek

Haszongépjármű-bérlés

A fuvarozók egy része fontosnak és gazdaságosnak tartja, ha saját haszongépjárművel végezze a munkát, mások viszont inkább úgy döntenek, nagyobb cégektől bérbevett járművekkel dolgoznak. De miért is éri meg bérelni? Kétségtelen, sokféle érv szól amellett, hogy inkább béreljük a furgont, a nyergesvontatót, a kisteherautót vagy éppen a félpótkocsit. A legfontosabb szempont egyike talán az, hogy tervezhetők a költségek. A járműbérléskor a bérleti díjon kívül nincsen plusz költség, az már magában foglalja a szervizt, az adót és a biztosítást. Vonzó, hogy meghibásodás esetén a cég, jelen esetben a Via Bérautó például azonnal csereautót biztosít, s rövid időn belül az eredetileg bérbe adott járművet is helyrehozza szervizében.

Bővebben...

Kiadó házak Budapesten

Az átlagos házaktól a prémiumkategóriás ingatlanokig sokféle kiadó házat kínálnak Budapesten, igény pedig van, nem is akármilyen. A főváros roppant vonzó célpont az ország bármelyik területén élőknek, sokan azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy saját ingatlant vásároljanak Budapesten, vagy egyszerűen nem terveznek annyi időt ott lenni, hogy megérje saját házat venni. A családdal költözőknek viszont az átlagos albérletek, kiadó lakások jellemzően nem jelentenek elégséges megoldást, ezért érdemes kiadó házat keresni Budapesten. A kiadó házat keresőknek sok szempontot kell mérlegelniük, például, hogy hol található a kiadó ház Budapesten, milyen a környék, milyen adottságokkal bír, és persze, hogy mennyibe kerül a kiadó ház bérlése.

 

Bővebben...

Miért fontos a fogpótlás?

A legkomplikáltabb fogászati problémák egyike a fogpótlás. Nagy a felelősség, hogy jól sikerüljön egy vagy több hiányzó fog pótlása, hiszen mindenki tökéletes mosolyra vágyik. A szép mosoly pedig nemcsak esztétikailag fontos, a fogsor egészsége a teljes test egészsége szempontjából lényeges, gyakran el sem tudjuk képzelni, mennyi baj fakad fogászati eredetű problémából. Ráadásul a hiányzó fog mellett könnyebben kezdenek szuvasodni a fogak. A budapesti Uniklinik fogászaton a fogtöméstől kezdve minden problémát magas színvonalon kezelnek, így a fogpótlás is megszokott és bevált eljárásnak számít.

Bővebben...

Fogászatból a legjobbat

Konzultáció, vizsgálat, ha szükséges, specialista bevonása, majd maga a kezelés és az utókezelés, amely segít fenntartani a megfelelő állapotot, mindez pontos menetrend szerint előre tudható összegért – ezt nyújtja a főváros legnépszerűbb fogászatainak egyike, az Uniklinik Fogászat. És mást is: a 21. század követelményeinek és igényeinek megfelelően modern eszközökkel felszerelt, páciensbarát módon kialakított rendelőt és a szakmájuk legjobbjainak számító szakembereket. Azaz, aki az Uniklinik fogászatot keresi fel, garantáltan nem nyúl mellé. A sokféle fogászati probléma mindegyikére választ találhat a fogászaton, hiszen a fogtöméstől kezdve a mikroszkópos gyökérkezelésen át a szájsebészeti beavatkozásokig, akár a fogpótlásig minden problémát megbízhatóan kezelnek.

Bővebben...

Harc az ügyfelekért

Nehéz kitűnni az olyan népszerű, sokszereplős banki területen, mint a személyi kölcsönök piaca. A bankoknak folyamatosan egymás fölé (vagy ha az árakat nézzük, alá) kell licitálniuk ahhoz, hogy a sok-sok ajánlat közül az övékét válasszák az ügyfelek. Online ügyintézés, a teljes futamidő alatt akciós fix kölcsön, a hitelbírálati és a folyósításai díj elengedése, ügyintézés rekordidő alatt – még folytathatnánk a sort, hogy a bankok milyen akciókkal és kedvezményekkel igyekeznek magukhoz édesgetni az ügyfeleket. S ez az, amiből rengeteget profitálhatnak az emberek. A sok ajánlat és kedvezmény között ugyanis alapos kereséssel kedvező lehetőségeket magával hozó személyi hitelt találhatnak maguknak.

Bővebben...

Milyen implantátumok közül választhatunk?

Ha már fogpótlásra, illetve annak módjai közül is implantációra kerül sor, nem árt tudni, pontosan milyen implantátum kerül a szánkba. Az Optimumban, a IX. kerületi fogászaton többféle implantátumot használnak. Nagyon népszerű a Straumann implantátum, amelyről önmagában sokat elmond, hogy svájci, s emiatt kedvelt az ASTRA implantátum is.A hatvanéves szakmai múlt, a folyamatos fejlődés és fejlesztés teszi megbízhatóvá és kedveltté a Straumann implantátumot. Az sem nyúl mellé, aki Osstem implantátumot kap, mert általa garantált a prémium minőség. Osstem implantátumból évente több mint egymillió darabot gyártanak, s Amerikától Japánig sok országban használják őket. Izraelből indult el az Alpha-Bio implantátum, amely bármelyik implantációs esetben biztonsággal alkalmazható.

Bővebben...

Az árnyékolástechnikáról

Nincs is annál jobb, mikor az erkélyen keresztül beömlik a sugaras napfény a lakásba. Igen ám, de a napfénnyel a kíváncsi tekintetek is szabad utat kapnak. Kivéve, ha a Somfy-nál beszerezzük a megfelelő árnyékolástechnikát: a külső textilárnyékolók pont azt a célt szolgálják, hogy a napfényt megkapjuk, de a kíváncsi tekinteteket elhárítsuk. A motorizálás egyszerűbbé teszi az árnyékolók mozgatását. Az árnyékolástechnikához szükséges textil színét és a vászon anyagát is az igényeknek megfelelően választhatjuk ki: fontos szempont a merevség, az UV állóság, az áttetszőség és a karbantartási igény. A Somfy kivitelezői hálózatából könnyen beszerezheti a kiválasztott motorizált árnyékolót.

Bővebben...

Fogászat a fővárosban

Mint szinte az élet minden területén, Budapest a fogászatok között is széles választékot kínál az embereknek, akik csak győzzék kitalálni, melyik fogászatot keresik fel egészségügyi problémájukkal. Manapság sokan választanak magán fogorvost és fogászatot, mert szeretnék, ha minőségi ellátásban lenne részük, és nem kellene feleslegesen órákat, napokat, heteket várni egy-egy kezelésre. A népszerű fogászatok egyike az Uniklinik, amelynél szinte minden fogászati kezelés elérhető. Ha fehérítené a fogait vagy tisztíttatná azokat, ugyanolyan könnyű szerrel sort kerítenek rá, mint a fogtömésre, a gyökérkezelésre (ráadásul annak modernebb módjára, a mikroszkópos gyökérkezelésre), vagy éppen a fogpótlásra és egyéb szájsebészeti beavatkozásra. A www.uniklinik.hu honlapon minden információt megtalál, így felkészülten mehet a fogászatra. No, nem mintha ott nem kapna meg minden tájékoztatást: a doktorok és a asszisztensek nagy hangsúlyt helyeznek a páciens informálására, hogy az tisztában legyen azzal, mi miért történik a fogtöméskor vagy a szájsebészeten.

Bővebben...

Miért szükséges a fogszabályozás felnőttkorban?

Ha a fogszabályozás szót halljuk, legtöbbször gyerekeket látunk magunk előtt, holott ma már egyáltalán nem ritka a fogszabályozás felnőttkorban. Több ok is késztethet arra valakit, hogy felnőttkorban adja a fejét a fogszabályozásra. Előfordulhat, hogy gyerekként kimaradt az életéből a fogszabályozás, vagy egyszerűen nem sikerült tökéletesen, így úgy érzi, a felnőttkori fogszabályozás lehet rá a megoldás. Aztán az is előfordulhat, hogy a fogszabályozás felnőttkorban egy-egy foghiányra jelent megoldást, netán a fogpótlások előkészítésének megelőző fázisaként szolgál. Akármiért is van szükség felnőttkorban a fogszabályzóra, szeretnénk, hogy minél kevésbé tűnjön fel a külvilágnak. S erre nyújt megoldást egy 9. kerületi fogászat.

Bővebben...