PR CIKK

gyűjtemény

Aktuális Pr cikkek

Állás Budapesten

Ön is a fővárosban lakik? Szeretne jól fizető állást keresni? Pályakezdő és nem tudja merre lépjen? A Profession portálon találhat magának munkát! Több ezer állás nem csak Budapestről. Kereshet velünk régiók szerint is és városok szerint akár.

Bővebben...

Külföldi karrier építés a Professionnal

Gondolkodott már azon, hogy külföldre menne dolgozni? Akkor ajánljuk, hogy portálunkon keressen, ha nem idény munkára vágyik, hanem hosszú távú angliai vagy német karrierre akkor e legjobb helyen jár!

Bővebben...

Állás keresés egyszerűen

Egy hely, ahol számtalan munka lehetőséget találhatunk. A portálon naponta frissülő állások halmazából választhatunk. Kereshetünk igényeink szerint. A legjobbakat találjuk itt. Nem csak az álláshirdetéseket olvashatjuk.

Bővebben...

Napelemek és Napkollektorok az ASTRASUN-tól!

Üdvözlöm! Én az ASTRASUN egyik tanácsadója vagyok. Ha napkollektorokkal és napelemekkel kapcsolatban lenne kérdésed, akkor hozzám bátran fordulhatsz. A zöld energia egy igen hasznos találmány, hiszen azon kívül, hogy környezetünket óvjuk, rengeteget spórolhatunk a számláinkon.

Bővebben...

Horgász szállás kiadó Boconád közelében

Ha Ön is szereti a nyugalmat és a horgászatot, akkor ezt a helyet Önnek találták ki. Boconád közelében magánszemélytől kiadó egy teljesen saját tulajdonban lévő horgásztó, melyen csak az a társaság horgászik, akik kibérelték a horgásztavat.

Bővebben...

Hogyan szerezhetsz a legkedvezőbben szakmát? Az első szakképesítés megszerzése mindenki számára ingyenes!

Állami támogatással szakközépiskolai keretek között ingyenes szakképesítést szerezhetsz, ha még nem vagy több 22 évesnél. Ha szeretnéd megállni a helyed a munkaerőpiacon, akkor nélkülözhetetlen egy kellő oktatási tapasztalattal, megfelelő múlttal rendelkező suliban egy piacképes szakma kitanulása.

Bővebben...

Öntözőrendszer a kertben

Egy kert szíve lehet a megfelelően megtervezett és kivitelezett öntözőrendszer. Az automatizált növényi vízellátásnak köszönhetően, sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, arról nem is beszélve, hogy nemcsak füves vagy dísznövényes, de gyümölcsös vagy veteményeskertünket is táplálhatjuk vele a benne elültetett növények vízigényének megfelelően. Lehet külön körre kapcsolni vagy szekcionálni is, így az öntözőrendszer akár teljesen más időközönként, ritmusban képes zöldjeink locsolására.

Bővebben...