PR CIKK

gyűjtemény

Miért válassza az MKB casco biztosítását?

Egyetlen ember sem szereti, ha az adott szolgáltató amolyan „tucatügyfélként” tekint rá, és semmilyen személyre szabott feltétel nincs, csak a megszokott, bevett eljárások. Ezzel a trenddel megy szembe az MKB Biztosító, amikor a casco biztosításról van szó. A társaság ugyanis a casco biztosítás megkötésekor figyelembe veszi a gépjárműve életkorát, így csökkentett díjat ajánl a kicsit idősebb gépjárművet biztosító ügyfeleknek.

Értékarányos casco díj

casco kötésA casco biztosító ráadásul a szerződés időtartama alatt értékkövetést hajt végre – ahogy növekszik a gépjármű életkora -, amelynek köszönhetően értékarányosan csökkentett díjjal újítják meg a casco szerződést az évfordulóval. És ez nem minden! A biztosítási díj változása nem csak a jármű, hanem a szerződő fél életkorát is nézi, így kedvezőbb kockázati életkorba kerülve kevesebbet kell fizetni a cascóért. Ezért aztán az MKB casco biztosítása nem csupán a gondtalan és nyugodt autózást, hanem az értékarányos díjat is garantálja.

A honlapon minden, a casco biztosítással kapcsolatos információt megtalál, ráadásul egyszerűen használható casco kalkulátor segít kiszámolni a várható költséget. A casco kalkulátor a casco biztosítás megkötését is megkönnyíti, így akár otthonról, kényelmesen és gyorsan elintézheti azt.