PR CIKK

gyűjtemény

Gépjárművel rendelkezik?

Többféle biztosítás is köthető az autójára vagy egyéb járművére, de ezek közül a nevének megfelelően nem választható, hanem kötelező a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. A kötelező biztosítás a károsult és a károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, mivel, amikor a gépjármű üzemeltetése közben valaki kárt okoz másnak, a kgfb fedezi a felmerülő anyagi költségeket, így mentesítve a károkozót.

kgfb kalkulátor

Mikor válthat KGFB-t?

Évente lehet biztosítót váltani, biztosítási évfordulókor cserélheti le a kötelező gépjármű felelősségbiztosítását intéző szolgáltatót. Érdemes figyelni a határidőre, hiszen a kötelező biztosítása cserélését az évforduló előtt harminc nappal jelezni kell a biztosítójának. A kgfb állandóan pörgésben tartja a szolgáltatókat és persze az érdeklődőket, alapvetően versenyre késztetve az előbbi kört.

Találja meg a legkedvezőbb kötelező biztosítást!

A leendő vagy meglévő ügyfelek a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével számos kgfb konstrukció közül választhatnak, így kellő kutatás után mindenki megtalálhatja az igényeihez passzolót. A kötelező kalkulátor pedig segít a döntésben, hiszen az adatok megadását követően minden fontos részletet pontosan számít ki.

A www.mkbbdirekt.hu oldalon a kgfb kalkulátor használata után – amennyiben tetszik az eredmény – könnyedén, néhány perc alatt, online megkötheti a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást.