PR CIKK

gyűjtemény

Pénz - Hitel - Biztosítás

Vállalkozói bankszámla cégprofilhoz igazítva?

Mivel a hatályos jogszabályok alapján minden vállalkozás működéséhez előfeltétel egy bankszámla így a cégek elemi érdeke, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel rendelkező vállalkozói bankszámla lehetőséget találják meg. Azon cégek, amelyek ritkán használják a vállalkozói bankszámlát, a költségek csökkentése érdekében érdemes átgondolni, mely szolgáltatásokra van valóban szükségük, és melyekre nem, például érdemes-e bankkártyát igényelniük vagy SMS-ben történő tájékoztatást kérniük.

Bővebben...

Miért válassza az MKB casco biztosítását?

Egyetlen ember sem szereti, ha az adott szolgáltató amolyan „tucatügyfélként” tekint rá, és semmilyen személyre szabott feltétel nincs, csak a megszokott, bevett eljárások. Ezzel a trenddel megy szembe az MKB Biztosító, amikor a casco biztosításról van szó. A társaság ugyanis a casco biztosítás megkötésekor figyelembe veszi a gépjárműve életkorát, így csökkentett díjat ajánl a kicsit idősebb gépjárművet biztosító ügyfeleknek.

Bővebben...

Szeretne egy kedvezőbb bankszámlára váltani?

Mit tud a Sberbank, amitől minden ügyfél maximálisan elégedett? "..tőlem függ, hogy mennyibe kerül. " "Kényelmes és olcsó" hangzanak az ügyfelek véleményei. A Sberbank lakossági Fair számlacsomag hemzseg a nulláktól. Mit is jelent ez? Ingyenes online bankszámlanyitást, egy hónapig 0 forintos számlavezetési díjat, és 2 db díjmentes belföldi készpénzfelvételi lehetőséget.

Bővebben...

Gépjárművel rendelkezik?

Többféle biztosítás is köthető az autójára vagy egyéb járművére, de ezek közül a nevének megfelelően nem választható, hanem kötelező a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. A kötelező biztosítás a károsult és a károkozó érdekeit egyaránt szolgálja, mivel, amikor a gépjármű üzemeltetése közben valaki kárt okoz másnak, a kgfb fedezi a felmerülő anyagi költségeket, így mentesítve a károkozót.

Bővebben...

Meglévő hitel rendezése kölcsönből?

A fullasztó törlesztőrészletek mellett szinte el sem tudja képzelni, hogy ugyanazt a tartozást kisebb összeggel apassza hónapról hónapra? Egyszerű koncepció az adósságrendezés: a magas, előnytelen kamatozású hitelkártya tartozást, autóhitel, személyi kölcsön stb. törlesztést (vagy ha egyszerre több van, akár mindet) kedvező kamatozású adósságrendező hitellel váltja ki, így egy helyre, általában alacsonyabb törlesztőt fizet.

Bővebben...

Követlés kezelés gyorsan

Ha vállalkozásának anyagi problémái vannak, és ez azért alakult így, mert megrendelője nem fizette ki, és kiállított számlái már lejártak, akkor is van megoldás, hogy hozzájusson az elvégzett munkájáért járó összegekhez.

A követelés kezelés nyújthat megoldást problémájára!

 

Bővebben...

Rezsicsökkentés másképp

Csökkentse havi kiadásait adósságrendező hitel segítségével! Zavarja, hogy több, magas kamattal rendelkező hitel is kifizetésre vár minden hónapban? Egyre inkább megterhelőbbnek érzi anyagilag az egyre növekvő törlesztőrészleteket, de nem tudja, hogy a probléma megoldását hol kezdje keresni? Válassza a Citibank adósságtörlesztő hitelét és ez nem lesz kérdéses többé számára! A hitelkiváltás megoldhatja pénzügyi gondjait.

Bővebben...