PR CIKK

gyűjtemény

Játék - Szórakozás

Lasertag, a fájdalommentes csata

A lasertag – másnéven lézerjáték vagy lasergame – kortól függetlenül egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlenül: a paintballhoz hasonló harci szimuláció gyerekek és felnőtt részére egyaránt biztonságos, ugyanakkor izgalmas kikapcsolódást nyújt.

A paintballban ismert festékgolyók helyett itt ártalmatlan, szemre és testre veszélytelen infrasugarakkal lehet elkapni az ellenfelet. A játékos mellett a környezetet sem károsítja, így a zárt téren vagy a szabadban, akár parkban is játszható.

 

Bővebben...

Hány online nyerőgépes kaszinó van Magyarországon?

Szinte naponta indulnak újabbnál újabb online kaszinók a világon. Ezen a piacon is annyira nagy már a kínálat, hogy egy teljesen kezdő játékos egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy melyik lenne a számára jó döntés. Van, amelyik rendkívül magas első befizetés bónuszaival, a másik a befizetés nem igénylő úgynevezett „ no deposit „ bónuszaival csalogatja az új kaszinó játékosokat.

Bővebben...

Horgász szállás kiadó Boconád közelében

Ha Ön is szereti a nyugalmat és a horgászatot, akkor ezt a helyet Önnek találták ki. Boconád közelében magánszemélytől kiadó egy teljesen saját tulajdonban lévő horgásztó, melyen csak az a társaság horgászik, akik kibérelték a horgásztavat.

Bővebben...