PR CIKK

gyűjtemény

Ipar

Mire jó a raklap?

Mire jó ez a sok raklap – tehetjük fel a kérdést egy-egy raktár- vagy gyárépület mellett elhaladva, amikor megpillantjuk a hegyekbe halmozott raklapokat. Egyszerű a válasz: mindenre. Pontosabban, a raklapok nélkül szinte semmi sem működik. A szállítmányozás, a logisztika ma már elképzelhetetlen raklapok nélkül, hiszen ezekre a fából készült elemekre halmozzák az árut, annak segítségével mozgatják azt a raktáron belül és kívül. Szükség van a masszív, stabil darabokra, hiszen gyakran egytonnányi árut is felpakolnak rá, s a tulajdonos és a raktáros haja is kihullana, ha folyton amiatt kellene aggódni, hogy nem bírja a terhelést a raklap és összetörik.

Bővebben...

Raktárpiaci trendek 2014

Budapest nemzetközi viszonylatban is az egyik leginkább keresett logisztikai központ, hiszen az egyre javuló közlekedési és infrastrukturális feltételek mellett viszonylag alacsony költségek jellemzik a raktárpiacot. Ráadásul Magyarországon a kiváló földrajzi adottságoknak köszönhetően öt fontos tranzitfolyosó halad át. Ezért is, és mert havi fix bérleti díj tervezhető teszi a költségeket, a gazdaság és a piac folyamatosan változó színterén érdemesebb raktárt bérelni, mint saját építésébe fogni.

Bővebben...

Napelemek és Napkollektorok az ASTRASUN-tól!

Üdvözlöm! Én az ASTRASUN egyik tanácsadója vagyok. Ha napkollektorokkal és napelemekkel kapcsolatban lenne kérdésed, akkor hozzám bátran fordulhatsz. A zöld energia egy igen hasznos találmány, hiszen azon kívül, hogy környezetünket óvjuk, rengeteget spórolhatunk a számláinkon.

Bővebben...