PR CIKK

gyűjtemény

Blog készítés

Nem számít mikor frissítette WordPress blogját hamarosan ideje upgrade-elni.  A WordPress 5.0-nek ugyan még nincs bejelentett megjelenési dátuma, azt tudni szabad hogy, jobb teljesítményt és még jobban használható marketing eszközöket kínál majd. a platform fejlesztők már manapság is ismerkedhetnek az új verzióban elérhető újdonságokkal.

 

 

Például a szerkesztő grafikus felülete lényegesen változik mely a kevésbé programozni tudó emberek dolgát hivatott megkönnyíteni, ezzel csökkentve szakértők munkaidejét. Ezzel az új felülettel szinte bárki képes html és css kódolás nélkül új oldalak létrehozására. az alkalmazás fejlesztők szempontjából is kihívást jelent hogy az új 5.0 verzióval vajon kompatibilisek lesznek e a pluginek, hiszen a legtöbb WordPress oldal a különböző letölthető és telepíthető pluginek A szerteágazó kombinációja. Amennyiben ezek közül valamelyik inkompatibilisnek bizonyul az új verzió felett, az rendellenes működést eredményez. Éppen ezért a fejlesztők elegendő felkészülési időt adnak az új megoldást tesztelésére és esetleges módosítására. Ha nem biztos benne hogy képes megbirkózni az új verzióra átállással, azzal inkább bízzon meg egy WordPress blog készítés szakértőt. A nem megfelelő migrálás adatvesztés és weboldal leállást okozhat.

Wordpress blog egy kiváló megoldás azoknak a cégeknek, akik saját, gond- és gondozásmentes, KEZDŐ webáruházat, céges honlapot vagy blogot szeretnének, és önállóan vagy kis költséggel kívánják üzemeltetni, karbantartani, fejleszteni azt.
A WP jól optimalizálható keresőmotorokra, viszont ez egy folyamatos, szakértelmet igénylő metódus, melyet jobb szakemberre bízni. A Google jobban szereti a wp-blog weboldalakat mint bármi mást. A potenciális lehetőségek jóval kedvezőbben és hosszabb listát generálnak mint a WP blog hátrányai. Profin konfigurált, beállítot, frissített és kiegészítőkkel bővített blog, több látogató, több eladás vagy reklám és profit. Ha megteheti, minimális költségért bízza a Wordpress blog készítés gyakorlatát fejlesztőre.