PR CIKK

gyűjtemény

Internetes szolgáltatás

Blog készítés

Nem számít mikor frissítette WordPress blogját hamarosan ideje upgrade-elni.  A WordPress 5.0-nek ugyan még nincs bejelentett megjelenési dátuma, azt tudni szabad hogy, jobb teljesítményt és még jobban használható marketing eszközöket kínál majd. a platform fejlesztők már manapság is ismerkedhetnek az új verzióban elérhető újdonságokkal.

 

Bővebben...

Egy web áruház esetében kifejezetten fontos a magas ügyfélforgalom.

Egy web áruház esetében már a kezdetek kezdetén is igen fontos, hogy megfelelő mennyiségű egyedi látogató legyen a portálon. Ezt elérni igen nehéz, éppen ezért tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy oldalunk minél rövidebb időn belül a találati listák élére kerüljünk. Általában a keresőoptimalizálás a honlap felmérésével kezdődik, ugyanis csakis ez után kezdik meg a szakemberek a munkát.

Bővebben...

Virtuális hálózatok az Ace Telecomnál

A virtuális szerver a megfelelő megoldás, ha megszabadulna a szerverteremben tárolt saját szerverek fenntartásának és üzemeltetésének felesleges terheitől. Felesleges, mert a legtöbb vállalat sosem használja ki a teljes kapacitást, miközben az eszközparkot ugyanúgy meg kell vásárolnia és fenn kell tartania.

Bővebben...

Internet a modern kor postája

Az internetet nyugodtan nevezhetjük a modern kor postájának, kérdés, hogy az „igazi” hogy a reagál a kihívásra? Korábban karácsony, születés- és névnapok előtt lázasan választottuk ki a megfelelő díszítésű üdvözlőlapot, aztán jöhetett a sorbanállás a postán, majd egy-két, országtól függően több nap várakozás, hogy eljut-e küldemény a címzetthez.

Vége a postának

Manapság sokan magunkra ismerhetünk, mikor arra gondolunk, hogy ez a forgalom az internetre tevődött át. Mert miért is választanánk a hosszabb, időigényesebb, drágább procedúrát, amikor van internet szolgáltatás, és mindez percek alatt elintézhető?

Bővebben...

Német - Magyar szótár

Német magyar szótárt vásárolna? Akkor ajánlunk egy másik lehetőséget. Használja a Fordító.Net weboldalt és nem kell szótárt vásárolnia. Az oldalon használható program több tíz nyelven képes szövegeket, mondatokat cikkeket fordítani. Nyelv felismerő funkcióra is képes, ez az oldal helyettesít több tíz szótárt is. A diákok egyszerűen és könnyedén megoldhatják a házi feladataikat, nem kell Önnek költséges szótárakkal halmoznia a polcokat.

Bővebben...