PR CIKK

gyűjtemény

Túl nagy a lakáshitel törlesztője?

Képzelje el, hogy a jelenlegi lakáshitel törlesztéséhez képest havonta akár több tízezer forint marad a zsebében. Ugye, hogy mennyivel könnyebb lenne? Ehhez természetesen a konkrét esetnek megfelelően ki kell számolni a lehetőségeket lakáshitel kalkulátorral, ám ilyen és ehhez hasonló megtakarítás érhető el, amennyiben a patinás Sberbank Magyarország Zrt.-nél („Sberbank”) viszi végig a lakáshitel kiváltást.

lakáshitel kiváltás

Kockázatmentes lakáshitel kiváltás

Sokan félnek újabb bonyolult, buktatókkal teli ügybe vágni, csakhogy a Sberbankban könnyedén és egyszerűen intézheti a lakáshitel igénylést és a lakáshitel kiváltást is. A fair konstrukciónak köszönhetően nincsenek teljesíthetetlen követelmények, csupán korrekt és készséges ügyintézés, illetve alacsonyabb törlesztőrészletek. Amennyiben szeretné, a Sberbank egyik munkatársa készségesen tájékoztatja telefonon a lehetséges jelzáloghitel ajánlatokról, ehhez mindössze néhány adatra van szükség, amelyeket a www.fairlakashitel.hu weboldalon tud megadni.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.