PR CIKK

gyűjtemény

Hitel

A személyi kölcsönökről

Többféle célra felhasználható, gyorsan folyósított pénzösszeg – egészen röviden így is leírhatjuk, mit az a személyi kölcsön. Persze ahhoz, hogy tudjuk, melyiket érdemes választani, fontos kicsit részletesebben szót ejteni napjaink egyik legnépszerűbb banki termékéről.

Bővebben...

Túl nagy a lakáshitel törlesztője?

Képzelje el, hogy a jelenlegi lakáshitel törlesztéséhez képest havonta akár több tízezer forint marad a zsebében. Ugye, hogy mennyivel könnyebb lenne? Ehhez természetesen a konkrét esetnek megfelelően ki kell számolni a lehetőségeket lakáshitel kalkulátorral, ám ilyen és ehhez hasonló megtakarítás érhető el, amennyiben a patinás Sberbank Magyarország Zrt.-nél („Sberbank”) viszi végig a lakáshitel kiváltást.

Bővebben...

Vállalkozó hitelek egy helyen

Vállalkozást indítana, de nem rendelkezik elegendő pénzügyi forrással, így nem tudja megvalósítani a beruházást? Vagy esetleg már alapított egy mikro-kis vagy középvállalkozást, csak éppen financiális gondokkal küszködik? Bizonyára már számos bankot felkeresett, ahol nem tudtak megoldást kínálni problémájára. De ne adja fel!

Bővebben...