PR CIKK

gyűjtemény

Építőipar

Raklap Budafok – Raklap értékesítés és felvásárlás

A P&P Budafok Kft olyan egyedi konstrukciót kínál önnek, mely keretein belül egyszerre szabadulhat meg régi, elnyűtt raklapjától, és lehet boldog tulajdonosa újaknak. Hozza el hozzánk feleslegessé vált, vagy hulladék raklapját, melyet mi újrahasznosítunk, így nem vész kárba, önnek pedig igény szerint beszámítjuk új raklap vásárlása esetén.

 


Ha nem csak pénztárcabarát, de környezetkímélő megoldásra vágyik, akkor keresse a Raklap Budafokot ahol innovatív ötletünknek köszönhetően többé nem kerül faanyag a szemét közé, hanem szabvány és egyedi méretű, strapabíró, időtálló raklapok készülnek, melyeket kedvező áron kínálunk megvásárlásra ügyfeleinknek!

 

Miért bízd szobafestőre otthonod festését, mázolását?

Legyen szó kisebb festő munkákról, gipszkartonozásról, kőműves munkáról, vagy nagyobb átalakításról otthonodban, egy lakásfelújítás mindig összetett munkafolyamatot igényel. Gyakran gondolunk arra, hogy ezek a festő és gipszkartonos szakmunkák házilag is könnyűszerrel kivitelezhetők. Legtöbb esetben hamar rájövünk, hogy még egy kisebb hibás felület javítása is akadályokba ütközhet.

Bővebben...

Műanyag ablak magas minőségben

Ha ingatlan felújításról van szó, akkor legtöbben a szigetelésre fektetik a hangsúlyt. Nem véletlenül, hiszen a hő-veszteség részben a falakon, részben pedig a nyílászárókon keresztül történik, ezzel akár komoly fűtésszámlákat okozva. Ahelyett azonban, hogy kizárólag a külső szigeteléssel foglalkozna, szánjon időt arra is, hogy minőségi műanyag ablak választék kapcsán is tájékozódik. A falak szigetelése, azok felületi hőmérsékletének növelését célként kitűzve, csak akkor garantálja a penész megelőzését és a kellemes belső mikroklímát, ha jó minőségű műanyag ablak is szolgálja a hőszigetelést.

Bővebben...

Generálkivitelezés A-tól Z-ig

Gondolt Ön már arra, hogy mennyi időt és pénzt takaríthat meg azzal, ha egy generálkivitelezéssel foglalkozó céget bíz meg az Ön háza tervezésével és felépítésével, mintha több különböző alvállalkozót dolgoztatna?

Bővebben...