PR CIKK

gyűjtemény

Bútor

Kreatív bútorok raklapból

Unja a régi bútoroktól hemzsegő szobákat lakásában? Dobja fel egy merőben kreatív ötlet megvalósításával! Biztosan hallott már a raklapbútorokról, melyek oly elterjedtek napjainkban, hiszen az emberek egyre inkább ráébrednek, hogy kreativitásukkal is létrehozhatnak dolgokat. Raklap vásárlással már meg is tette az első lépést , ami egy új otthon környezetének megteremtéséhez vezethet.

Bővebben...

Tippek raklapok újrahasznosítására

raklap adás-vétel és újrahasznosításKülönböző dizájneroldalokon egyre több érdekes bútort, széket, asztalt, ágyat, akár komplett bárpultot találni, amelyet raklapból készítettek. Ezek kétségkívül jól mutatnak, de azért még nem kell attól tartani, hogy a különböző hobbi bútorkészítők felvásárolják a raklapgyártók készleteit. A raklapokat ugyanis még mindig sokkal nagyobb arányban használják a raktározási életben.

Mindegy, milyen minőségű, súlyú vagy állapotú áruról van szó, a könnyebb csomagolás és szállítás érdekében a masszív, fából készült raklapokra pakolják őket. Így tudják hatékonyan és persze biztonságosan mozgatni raktáron belül és kívül egyaránt.

Bővebben...

Allergia vs. matrac

Az allergia makacs betegség, ami egyre több embert kínoz. A megszokott, zavaró tüneteken túl bele sem gondolnánk, mennyi mindent befolyásol. Az megszokott, hogy az allergiás tüsszög, náthás és a többi, de hogy még éjszaka se tudjon pihenni...

Márpedig a nem megfelelő ágymatrac éppen ezt eredményezheti. Vagy, ha más szemszögből nézzük, legalább rövid, teljes értékű pihenőt nyújthat.

Bővebben...