PR CIKK

gyűjtemény

Kedvezményes átvizsgálás a budapesti motorszervizben!

A budapesti robogószerviz -ben mindent elvégeznek, ami csak motorunkkal és robogóinkkal kapcsolatos, kisebb vagy akár komolyabb teendő. Téli tárolás is karbantartás is kérhető, akkor, ha nem rendelkezünk garázzsal, vagy éppen arra alkalmas tároló helyiséggel.

robogószerviz és motorszerviz budapesten

Itt, a motorszerviz munkatársai különös gonddal őrzik és védik járgányainkat, fűtött, és 24 órás portaszolgálattal őrzött helyiségben. A téli karbantartás alatt le is mossák, megfelelően tisztán – és karban van tartva a járműveink állapota, szakavatott kezek és szemek figyelik, hogyha külön kérjük, akkor teljes átvizsgálásra is sort kerítenek az őrzés alatt. Sőt, amennyiben a téli tárolás alatt kérjünk a motorok, quadok és a robogók átvizsgálását, javítását – akkor arra ez idő alatt most 15% kedvezményt is kapunk!

Hiszen a motorjaink megfelelő és folyamatos karbantartása, rendszeres átvizsgálása nagyon fontos, egyrészt a járműveink hosszú élettartama, másrészt és nem utolsó sorban pedig a mi egészségünk érdekében. A budapesti motorszerviz munkatársai tudják ezt, és igyekeznek minden tőlük telhetőt, szívvel – lélekkel odafigyelve a járműveinkre. Nemcsak átvizsgálják, megszerelik a motorokat és quadokat a robogószervizben– de megfelelően őrzik, védik, és folyamatosan karban tartják azok állapotát, hogy mi, ha ismét beköszönt a jó idő, biztonságosan kelhessünk útnak.