PR CIKK

gyűjtemény

Autó Motor

Autó karosszéria fóliázás

Sajnos mindennapos, de igen drága mulatság egy felpattanó kő, vagy egyéb tárgy, ami maradandó sérülést okozhat az autónkon, Mindez megelőzhető, ha karosszéria védő fóliával védjük autónkat. A sérülések statisztikái alapján a fóliát leginkább talán a lökhárítónál érdemes használni. Ne várjuk meg, amíg sérül az autó, érdemes egy szalonból elhozott autót mielőbb fóliáztatni, ha pedig használt autót szeretnénk kővédő fóliával ellátni, alapos tisztítás és polírozást követően tehetjük ezt meg. Nem elhanyagolható a motorháztető-fólia létjogosultsága sem, mely megóvhatja a visszapillantó tükrök és a sárvédők egy részét is. Az olyan típusú sportautóknál, ahol a kerék szélesebb, mint a karosszéria, érdemes erre a felületre is gondolni a kővédő fólia felrakásánál. Igazából, a teljes autó fóliázása ajánlott, hiszen csak így tudjuk teljesen megvédeni a karosszériát és az autó épségét.

Bővebben...

Kedvezményes átvizsgálás a budapesti motorszervizben!

A budapesti robogószerviz -ben mindent elvégeznek, ami csak motorunkkal és robogóinkkal kapcsolatos, kisebb vagy akár komolyabb teendő. Téli tárolás is karbantartás is kérhető, akkor, ha nem rendelkezünk garázzsal, vagy éppen arra alkalmas tároló helyiséggel.

Bővebben...

Professzionális Vredestein téli gumi

Ha minőségi téli autógumit keresünk, akkor nézzük meg a Vredestein ajánlatait! Kimagasló teljesítmény mellett egyedi mintázat jellemzi az abroncsokat, így már messziről fel tudjuk őket ismerni. A teszteken mindig jó eredményeket érnek el. Egyre jobb és biztonságosabb gumikat gyártanak, így nem is csoda, ha itthon is egyre többen keresik a Vredestein téli gumi termékeket.

Bővebben...

Casco biztosítás és kalkulátor

A casco biztosítás lehet a mentsvár a saját autónkat ért károk enyhítésére. A casco olyan típusú biztosítás, amelynek köszönhetően a legtöbb, saját autót ért kárt megtéríti a biztosító. Fontos tudni, hogy legyen szó használt vagy új autó vásárlásáról, a lízingelt vagy áruhitelre vásárolt gépjárműről, a casco megkötésére nem kötelezhetnek senkit. Ez önkéntes alapon történik, más kérdés, hogy mindenképpen érdemes a megkötése mellett dönteni.

A teljes körű casco fedez szinte minden kárt, legyen az természeti, feltörés, rablás, lopás. Lehet speciális esetekre cascót kötni, például lopáskárra, töréskárra, stb. Ezeknek nyilvánvalóan alacsonyabb a díjuk, viszont nem is számolhatók el vele olyan károk, mint a teljes körű esetén. A költségek kiszámolásában használja a casco kalkulátort.

Bővebben...

Ha már ivott, hívjon sofőrszolgálatot!

Elindult egy céges bulira autóval, de a főnökével kötetlenül tudna beszélgetni, ha elfogadja a koccintásra kínált sört? Kell az autó másnap a munkához? Ezek azok a pillanatok, amikor döntenie kell. Nem célszerű a főnök ajánlatát visszautasítani, ilyenkor ugyanis a kötetlenebb hangulattal közelebb kerülhet egy előléptetéshez is. A sofőrszolgálatok pont az ilyen, és ehhez hasonló helyzetek miatt jöttek létre. Nem kell választania a főnökével való koccintás, és az autója között, és ittas állapotban sem kell a volán mögé ülnie.

Bővebben...